Registre individual

Introduïu informació al següent formulari per a completar la inscripció a:  Inscripció mòdul 1. Segon pagament (2021-22).

Tots els camps marcats amb (*) són obligatoris.

Entra el teu nom amb la inicial en majúscula i les altres lletres en minúscula.

És important que entris els dos cognoms per evitar confusions. Entra'ls utilitzant la inicial en majúscula i els altres caràcters en minúscula, ja que el programa generarà el teu usuari segons els caràcters.

Entra les xifres i després tot seguit la lletra en majúscula (sense guions ni espais).

Assegura't que el correu és correcte, o no ens podrem posar en contacte amb tu.

Entra les xifres sense espais ni signes de puntuació. Assegura't que estigui correcte per si necessitem posar-nos en contacte amb tu.

Entra les xifres sense espais.

Pots escriure aquí totes les observacions i comentaris que creguis convenient.

Responsable: Fundació Universitària Martí l’Humà
Finalitat: Les dades només s’utilitzaran per a facilitar-li la informació que ens sol·licita, o relacionada amb les nostres activitats.
Legitimació: El consentiment de l’interessat.
Destinataris: Les seves dades podran ser cedides a les entitats promotores i organitzadores de l’esdeveniment concret que ens demani. No se cediran dades a tercers sense el consentiment informat de l’interessat.
Drets: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades; i la limitació o oposició del seu tractament.

Informació de pagament

Import
Mètode de pagament
Targeta de crèdit
Si us registreu en aquest mòdul i accepteu la Política de privacitat, accepteu que aquest lloc web emmagatzemi la vostra informació.